dimecres, 3 d’octubre del 2012

Enciclopèdia de la Ciència

En entrar a l' xtec és poden observar diferents enllaços i notícies sobre l'actualitat, totes relacionades amb els temes més actuals referents en l'educació.
Bé, ens centrarem en la part dreta des del nostre punt de vista i en podrem observar com una finestreta amb 4 apartats, que són:


Totes quatre interessants però en aquesta reflexió he decidit fixar-m'hi més en l'apartat d' edu365, al accedir a la pàgina clicarem a l'apartat de ESCRIPTORI PRIMÀRIA. 
En ser dins podrem veure que hi han diferents apartats com a les anteriors pàgines, com ara: col·lex, Dídac, el cos humà, etc. 
Ara, accedirem a l'apartat de Enciclopèdia de les Ciències on a la nostra esquerra hi ha un llistat en diferents enllaços que en clicar-ne algun ens apareixerà una breu explicació i a la nostra dreta apareixerà una imatge com la següent on també es pot clicar i et mostrarà informació al respecte. 

                                         http://www.edu365.cat/aulanet/ciencia/

Per acabar, he escollit aquesta per què em resulta força interessant per als nens que vulguin aprendre més sobre les ciències. És una bona eina educativa i per una millor formació.